fbpx

De geheime werkkamer van Sinterklaas

Komen jullie dit jaar ook op bezoek in de geheime werkkamer van de Sint? In Dordrecht hebben de Sint en Pieten een geheime werkkamer waar zij alle laatste voorbereidingen treffen voor Pakjesavond.

Hoe werkt het?
Willen jullie als gezin, met vrienden of familieleden langskomen bij de geheime werkkamer van de Sint? Dat is ook dit jaar weer mogelijk! We hebben verschillende tijdsloten die je vooraf kunt reserveren.
We hebben de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Duo Tijdslot:
Je reserveert een tijdslot van 15 minuten voor maximaal 2 kinderen.

Familie tijdslot:
Je reserveert een tijdslot van 30 minuten voor maximaal 5 kinderen.

VIP tijdslot:
Je reserveert een tijdslot van 30 minuten voor maximaal 5 kinderen. Het VIP tijdslot is inclusief Pietendisco.

Na de reservering zullen we contact opnemen om meer informatie te verzamelen voor de deelnemende kinderen. Deze informatie komt uiteraard in het grote boek van Sinterklaas. Tijdens het bezoek aan de geheime werkkamer in Dordrecht zal de focus volledig op de kinderen liggen. Sint en Pieten voeren een korte show op, er zal gedanst en gezongen worden en ieder kind gaat natuurlijk naar huis met een klein pakje. Verder zal er ook genoeg te snoepen zijn, want zonder strooigoed, geen sinterklaasfeest!

Je kunt via deze pagina een tijdslot reserveren. We hopen jullie natuurlijk binnenkort te mogen ontmoeten in de werkkamer van Sinterklaas. Tot snel!