fbpx

Bezoek de geheime werkkamer van Sinterklaas

Ook dit jaar kun je de geheime werkkamer van Sinterklaas weer bezoeken in Dordrecht. Tijdens dit magische bezoek zullen jong en oud genieten van een interactieve show. Nu vraag je je waarschijnlijk af: ‘Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?’ In deze blog zullen we stap voor stap uitleggen hoe deze show in elkaar zit. Mocht je nog vragen hebben na het lezen van de blog kun je altijd contact opnemen met een van onze Pieten. 

Tijdslot reserveren

De eerste stap die jij als bezoeker moet nemen is het reserveren van een tijdslot voor jouw bezoek aan de geheime werkkamer van de Sint. Je kunt dit heel gemakkelijk doen op onze website. Je hebt hier de keus tussen een DUO tijdslot (max. 2 kinderen) of een familie tijdslot (max. 5 kinderen). Wanneer je een van de twee hebt aangeklikt kun je kiezen uit de data en tijdstippen die nog open staan. Vervolgens kun je gemakkelijk betalen via iDeal en krijg je een bevestigingsmail. 

Wist je dat je dit jaar zelfs jullie bezoek kan laten filmen? Je kunt dit bij boeken al aangeven en anders kun je dit altijd later nog bij reserveren voor € 15,-. Zo kunnen jullie het bezoek aan de Sint thuis nog eens terug kijken. 

Inventarisatie email 

Na de bevestiging krijg je een mail waarin je wat gegevens kunt invullen over de kinderen en een aantal vragen kunt beantwoorden. Deze informatie gebruiken de Sint en Pieten in hun show. 

Op bezoek bij de Sint

Het is december en de dag is eindelijk aangebroken waarop jullie een bezoek gaan brengen aan Sinterklaas en de Pieten. Zorg dat je altijd 5 minuten van tevoren aanwezig bent op de locatie. Je kunt de auto gemakkelijk parkeren op het terrein zelf. Buiten word je ontvangen door een Piet totdat de werkkamer beschikbaar is voor bezoek. De werkkamer is helemaal mooi verlicht en er staat Sinterklaasmuziek op. Jullie lopen door naar de stoelen en nemen plaats. De Pieten heten jullie welkom en de show zal hierna beginnen. Bereid je voor op een interactieve show met zang en dans. 

Dag Sinterklaasje

Helaas, de tijd zit erop en jullie zwaaien Sinterklaas en de Pieten weer uit. Hopelijk tot volgend jaar!