fbpx

Bedrijfsbezoek

Ben je op zoek naar een bedrijfsbezoek van Sint en Pieten? Of je nu op zoek bent naar een gezellige theatervoorstelling of een ontmoeting met de Sint en Pieten; DJ Piet En Show biedt al deze opties bij u op locatie. Alles is bespreekbaar en dankzij verschillende samenwerkingen met onze partners zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk hier de verschillende opties die wij bieden.

Vragen over de show? Neem contact met ons op!

Theatershow bij bedrijven
De Pieten geven een fantastische interactieve show en toveren een lach op het gezicht van ieder kind. Van de leukste Sinterklaasmuziek tot de meest gekke dansjes en van het uitdelen van het lekkerste strooigoed tot het doen van spannende spelletjes.

Ontmoet & Begroet
Uiteraard zal een bezoek van Sinterklaas niet ontbreken. Ontmoet & begroet Sinterklaas na de show, samen met de Pieten.
Met Sinterklaas op de foto en die achteraf digitaal ontvangen met uw eigen bedrijfslogo? Dat kan! Wij werken samen met professionele fotografen die de kinderen op de foto zetten.

Tips voor het organiseren van een Sinterklaasfeest op het werk

Leuk dat jullie er over nadenken om een Sinterklaasfeest op het werk te organiseren. We geven je alvast wat praktische tips waar je vast over na kunt denken.

Datum
Je hoeft een Sinterklaasfeest niet perse in het weekend te houden. Onze Sint en Pieten zijn ook doordeweeks beschikbaar. Woensdag- of vrijdagmiddag behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Aantal gasten
Hoeveel gasten wil je uitnodigen? Denk je aan een groot familiefeest of een Sinterklaasborrel? Hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen verwachten jullie? Wanneer je dit voor jezelf duidelijk hebt kun je beter bepalen wat de beste optie is voor jullie bedrijfs Sinterklaasfeest.

Vragen over de show? Neem contact met ons op!