fbpx

Theatershow bij bedrijven

Ben je op zoek naar een bedrijfsbezoek van Sint en Pieten? Onze theatershow is volledig interactief. De Pieten geven een fantastische show en toveren een lach op het gezicht van ieder kind. Van de leukste Sinterklaasmuziek tot de meest gekke dansjes en van het uitdelen van het lekkerste strooigoed tot het doen van spannende spelletjes. Uiteraard kunnen wij ook cadeautjes uitdelen aan de kinderen. Wij werken bij deze show samen met een licht- en geluidsbedrijf.

De kinderen hebben een super tijd met DJ Piet en zijn vrienden en ook uw medewerkers hebben een gezellige middag.

Uiteraard zal een bezoek van Sinterklaas niet ontbreken. Ontmoet & begroet Sinterklaas na de show, samen met de Pieten.
Met Sinterklaas op de foto en die achteraf digitaal ontvangen met uw eigen bedrijfslogo? Dat kan! Wij werken samen met professionele fotografen die de kinderen op de foto zetten.

Wat vinden zij van DJ Piet En Show

Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid

05-12-2022

De Sinterklaasshow was weer geweldig! De kinderen hebben weer genoten! Ook dit jaar was er weer een mooi verhaal, met een zeer professionele cast.
10 / 10

Hockeyclub DMHC

30-11-2022

Ruim 125 jongste leden en hun broertjes en zusjes wachtten afgelopen vrijdagmiddag in het clubhuis van de hockeyclub DMHC gespannen op de Sint en zijn pieten. Ze zouden toch wel komen?!? De opluchting was groot toen Sint, Praatjes Piet, DJ Piet, Liedjes Piet, Stress Piet en Regel Piet de weg naar onze club hadden weten...
10 / 10

Schouten Zekerheid

29-11-2022

Hele leuke Sint die snel connect met kinderen maar ook de vaders en moeders (en directie) op leuke wijze toespreekt. Ook het taalgebruik is helemaal van deze tijd en de Pieten doen ook leuke dansjes met de kinderen.
10 / 10

Verkeersschool Wierks

28-11-2022

Jaren hebben wij zelf het Sinterklaasfeest voor ons personeel georganiseerd. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om het uit handen te geven en kozen voor een Sinterklaasshow via DJ Piet En Show. Het was in 1 woord GEWELDIG! De kinderen maar zeker ook de volwassenen hebben ervan genoten. Wij zijn zeker van plan om volgend...
10 / 10

DJ Piet En Show

Laat medewerkers en hun kinderen genieten van een spetterende sinterklaasshow op het werk. Deze volledige interactieve show is een feest voor jong en oud. Ontmoet en begroet Sint en Pieten, zing en dans mee tijdens de Pietendisco en geniet van de grappige toneelstukjes van ervaren en professionele Pieten. Bekijk de video hiernaast voor een impressie van de theatershow.

Wat zit erbij?

  • 90 minuten show met Sinterklaas
  • 4 professionele Pieten
  • Volledige LED TV DJ show
  • Bewegend en gekleurd licht
  • Geluidsset tot 150 personen
  • Geluidstechnicus (de Pieten en Sint zijn versterkt middels draadloze microfoons)
  • Muziek, zang, dans, toneelstukjes en spelletjes
  • Strooigoed
  • Sinterklaastroon
  • Sinterklaasdecoratie

Vanaf € 1595,-

Al onze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief 50km reiskosten vanaf Dordrecht, daarna berekenen wij € 0,50 per km.