fbpx

Onze extra mogelijkheden

Naast de verschillende shows en bedrijfsbezoeken bieden wij ook de mogelijkheden om extra opties bij te boeken. Hieronder een overzicht van de extra mogelijkheden die je kunt boeken bij DJ Piet En Show.

Fotograaf

Het is mogelijk om een fotograaf in te huren tijdens het Sint en Piet bedrijfsbezoek. De fotograaf zal foto’s maken van de kinderen met de Sint en Pieten. Deze foto’s zullen achteraf digitaal verstuurd worden met uw eigen bedrijfslogo.

De kosten voor het inhuren van een professionele fotograaf bedragen € 300,- (gedurende 1,5 uur show)

foto piet
extra-optie-glitterpiet

Glitter Piet

Huur Glitter Piet in die de kinderen verwelkomt en de mooiste glittertattoos zet in vele verschillende kleuren. Glitter Piet zal 30 minuten voor aanvang van de show aanwezig zijn om de kinderen te vermaken.

De kosten voor het inhuren van een glitter Piet bedragen € 100,-

2 Ontvangst Pieten

Bij binnenkomst meteen de kinderen verrassen? Huur twee ontvangst Pieten in die alle bezoekers verwelkomen en meteen een leuke sfeer geven aan het feest! De ontvangst Pieten zullen 30 minuten voor aanvang van de show aanwezig zijn om iedereen welkom te heten met een goedgevulde zak kruidnoten.

De kosten voor het inhuren van twee ontvangst Pieten bedragen € 100,-

Ontvangstpieten
Podium

Podium

Het is mogelijk om een podium bij te boeken zodat Sint en Pieten wat hoger staan en voor alle kinderen goed te zien zijn. Op het podium kan eventueel ook een speciale stoel voor Sinterklaas neergezet worden.

De prijs voor het huren van een podium is op aanvraag in verband met de afmetingen.

Streamer shooters

Het Sinterklaasfeest knallend beginnen of juist spetterend afsluiten? Dit is mogelijk met de streamer shooters! Er is een grote rode knop om de streamers af te schieten.

De kosten voor het huren van streamer shooters bedragen € 75,-

Streamers

Offerte aanvragen

Naast de opties die hierboven genoemd worden is het ook mogelijk om andere extra’s op aanvraag bij te boeken. Denk dan bijvoorbeeld aan een popcorn- of suikerspinmachine of ballonnen decoratie. Heb je zelf nog andere ideeën? Laat ons vooral weten wat jouw wensen zijn, the sky is the limit!

Heb je interesse om één van de extra opties bij te boeken? Vul dan hieronder het contactformulier in en vul bij het veld ‘opmerkingen’ in welke extra opties je wilt boeken. Al onze prijzen zijn exclusief BTW.