Huisbezoeken

Het is dit jaar ook weer mogelijk om huisbezoeken te boeken. Tijden de huisbezoeken zullen er twee Pieten langskomen. Helaas is het niet mogelijk om de Sint in te huren voor een huisbezoek. Geniet van een spetterende Pietenshow aan huis! Zing en dans met Liedjes Piet en luister naar de spannende verhalen van Praatjes Piet. Geniet ondertussen van strooigoed en de Pieten gaan niet weg zonder het uitdelen van een cadeautje.

Wil jij Piet inhuren voor een huisbezoek? Vul dan hieronder het formulier in. Deelnemende kinderen worden opgegeven voor het Grote Boek. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op het bezoek. Onze aandacht gaat dan ook volledig naar de kinderen die bij ons bekend zijn. De Pieten zullen bij ieder kind een verhaaltje vertellen en een bijpassend cadeautje overhandigen. Hierna zullen zij weer vertrekken waarna jullie thuis verder pakjesavond (of middag) vieren.

Wat vinden zij van DJ Piet En Show

Patricia

20-12-2020

Wederom ga zo door. We zeggen het elk jaar en jullie zijn echt fantastisch 
10 / 10

Krystel

06-12-2020

Onwijs bedankt! Onze dochter vond het geweldig 😊 
10 / 10

Annerieke

06-12-2020

Onze dochter vond het fantastisch en was super goed geregeld allemaal. Toch heel fijn dat ze sinterklaas heeft kunnen zien! Het was super en bedankt voor alles
10 / 10

Mevr. Groenenberg

01-12-2020

Het was erg leuk om te doen onze dochter die vond het heel erg leuk  Als ze zich gedraagt gaan we volgend jaar zeker weer 
10 / 10

Huisbezoek reserveren

Reserveer hier jouw huisbezoek en huur twee Pieten in voor 20, 30 of 40 minuten. Je kunt via onderstaand formulier een aanvraag doen voor een dag, tijdstip en het aantal minuten dat de Pieten op huisbezoek komen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de verdere invulling te bespreken.

Huisbezoek 20 minuten
Twee Pieten inhuren voor 20 minuten bedraagt €60,-

Huisbezoek 30 minuten
Twee Pieten inhuren voor 30 minuten bedraagt €75,-

Huisbezoek 40 minuten
Twee Pieten inhuren voor 40 minuten bedraagt €90,-

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een huisbezoek te reserveren. Kom binnenkort terug of houdt onze social media kanalen in de gaten!