Contact met ons?

Huisbezoek

Helaas zijn er dit jaar, vanwege alle COVID-19 maatregelen, geen huisbezoeken mogelijk.

Om toch van een Sinterklaasfeest te kunnen genieten heeft DJ Piet En Show daar iets op bedacht. Geheel passend binnen de huidige maatregelen: een drive thru bij Sinterklaas en de Pieten.

Op 28 en 29 november* kunnen jullie met de auto langs bij Sinterklaas.

Rij_langs_de_Sint

De drive thru is volledig volgens de corona maatregelen door een half geopende tent, waarbij jullie met de auto “langs” de werkkamer van Sinterklaas rijden. Wij verzoeken volwassenen om in de auto te blijven zitten. Jullie kunnen vanuit de auto het volledige bezoek en entertainment meekrijgen. Zo kunnen wij een leuke dag en de nodige afstand garanderen. Het kind mag plaatsnemen op de daarvoor bestemde poefjes, maar kan uiteraard ook vanuit de auto meegenieten van een gezellig en volledig Sintbezoek.

Indien jullie besluiten om langs te rijden, kunnen jullie een tijdstip reserveren. Vooraf ontvangen jullie van ons een een instructievideo. Het bezoek duurt 15 minuten in Dordrecht.

De kosten bedragen 20 euro per aanwezig kind. Deelnemende kinderen worden, door middel van een formulier na de bestelling, opgegeven voor het Grote Boek. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op het bezoek.

Onze aandacht gaat dan ook volledig naar de kinderen die bij ons bekend zijn. In de achterbak van de auto kunnen jullie, indien gewenst, per kind een cadeau neerleggen, wij zullen deze er dan uithalen en aan het kind overhandigen en vertellen dat we thuis meer cadeautjes hebben neergelegd. Zo kunnen jullie thuis verder pakjesavond (of middag) vieren. De kinderen krijgen van ons ook een “lekker” cadeautje. Wij zullen geen kruidnoten hebben vanwege de hygiĆ«ne.

* Indien het een succes blijkt, overwegen wij meerdere dagen aan onze agenda toe te voegen. Wij kijken uit naar jullie bezoek aan Sinterklaas en onze Pieten.

Zien we jullie snel?

Mocht wegens een complete lockdown ook een drive thru niet zijn toegestaan, zullen wij een volledige livestream verzorgen om jullie zo via Zoom een bezoek te brengen.

LET OP: mede in verband met onze veiligheid hebben wij besloten om vanaf dit jaar als schoorsteen Pieten verder te gaan.

Videoboodschap van Praatjes Piet

Ervaren, professioneel en enthousiast!