Op bezoek bij de Sint

Je kunt ook dit jaar weer een bezoek brengen aan de geheime werkkamer van de Sint in Dordrecht! Tijdens dit magische bezoek zullen jong en oud genieten van een interactieve show.

Kom samen met jouw broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje langs in de geheime werkkamer van de Sint. Geniet van de Pietenshow, zing en dans met Liedjes Piet en vertel spannende verhalen aan Praatjes Piet! Geniet ondertussen van strooigoed en Sint en Pieten laten je natuurlijk niet weg gaan zonder cadeautje.

Deelnemende kinderen worden, door middel van een formulier na de bestelling, opgegeven voor het Grote Boek. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op het bezoek.
Onze aandacht gaat dan ook volledig naar de kinderen die bij ons bekend zijn. In de achterbak van de auto kunnen jullie, indien gewenst, per kind een cadeau neerleggen, wij zullen deze er dan uithalen en aan het kind overhandigen en vertellen dat we thuis meer cadeautjes hebben neergelegd. Zo kunnen jullie thuis verder pakjesavond (of middag) vieren. De kinderen krijgen van ons ook een “lekker” cadeautje in de vorm van strooigoed.

Wat vinden zij van DJ Piet En Show

Patricia

20-12-2020

Wederom ga zo door. We zeggen het elk jaar en jullie zijn echt fantastisch 
10 / 10

Krystel

06-12-2020

Onwijs bedankt! Onze dochter vond het geweldig 😊 
10 / 10

Annerieke

06-12-2020

Onze dochter vond het fantastisch en was super goed geregeld allemaal. Toch heel fijn dat ze sinterklaas heeft kunnen zien! Het was super en bedankt voor alles
10 / 10

Mevr. Groenenberg

01-12-2020

Het was erg leuk om te doen onze dochter die vond het heel erg leuk  Als ze zich gedraagt gaan we volgend jaar zeker weer 
10 / 10

Tijdslot reserveren

Kom langs in de geheime werkkamer van Sint en Pieten en reserveer van tevoren jouw tijdslot! Je betaalt per tijdslot en niet per kind. Dit jaar hebben we de keuze uit drie verschillen tijdsloten:

Duo Tijdslot
15 minuten, maximaal 2 kinderen. De kosten voor een Duo tijdslot bedragen €50,-

Familie tijdslot
30 minuten, maximaal 5 kinderen. De kosten voor een Familie tijdslot bedragen €100,-

VIP tijdslot
30 minuten, maximaal 5 kinderen. Het VIP tijdslot is inclusief Pietendisco! De kosten voor een VIP tijdslot bedragen €200,-

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een tijdslot te reserveren. Kom binnenkort terug of houdt onze social media kanalen in de gaten!