fbpx

Op bezoek bij de Sint

Je kunt ook dit jaar weer een bezoek brengen aan de geheime werkkamer van de Sint in Dordrecht! Tijdens dit magische bezoek zullen jong en oud genieten van een interactieve show.

Kom samen met jouw broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje langs in de geheime werkkamer van de Sint. Geniet van de Pietenshow, zing en dans met Liedjes Piet en vertel spannende verhalen aan Praatjes Piet! Geniet ondertussen van strooigoed en Sint en Pieten laten je natuurlijk niet weg gaan zonder cadeautje.

Tijdslot reserveren

Kom langs in de geheime werkkamer van Sint en Pieten en reserveer van tevoren jouw tijdslot! Je betaalt per tijdslot en niet per kind. Dit jaar hebben we de keuze uit drie verschillen tijdsloten:

Duo Tijdslot
15 minuten, maximaal 2 kinderen. De kosten voor een Duo tijdslot bedragen €50,-

Familie tijdslot
30 minuten, maximaal 5 kinderen. De kosten voor een Familie tijdslot bedragen €100,-

Logo_2021

Deelnemende kinderen worden, door middel van een formulier na de bestelling, opgegeven voor het Grote Boek. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op het bezoek.
Onze aandacht gaat dan ook volledig naar de kinderen die bij ons bekend zijn. In de achterbak van de auto kunnen jullie, indien gewenst, per kind een cadeau neerleggen, wij zullen deze er dan uithalen en aan het kind overhandigen en vertellen dat we thuis meer cadeautjes hebben neergelegd. Zo kunnen jullie thuis verder pakjesavond (of middag) vieren. De kinderen krijgen van ons ook een “lekker” cadeautje in de vorm van strooigoed.

VIP

Nieuw dit jaar zijn de exclusieve VIP slots. Op deze tijdstippen bewonder je niet alleen de reguliere show, maar feest je ook mee tijdens een echte Pietendisco! We maken een volledige video van het bezoek aan Sint & de Pieten en versturen wij na het bezoek aan jullie door.
Tevens zijn er voor de ouders en kinderen heerlijke versnaperingen inbegrepen.

Wees snel want VOL=VOL!

Wat vinden zij van DJ Piet En Show

Robin

25-11-2021

Sinterklaas en de pieten hebben er weer een geweldige show van gemaakt, die zowel leuk is voor de kinderen als voor de ouders. De aandacht van de sint en de pieten wordt goed verdeeld over alle kinderen. Het was weer een feest en hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer.
9.5 / 10

Cordeel

24-11-2021

De show was top de kinderen hebben echt genoten.
9.0 / 10

Patricia

20-12-2020

Wederom ga zo door. We zeggen het elk jaar en jullie zijn echt fantastisch 
10 / 10

Krystel

06-12-2020

Onwijs bedankt! Onze dochter vond het geweldig 😊 
10 / 10