fbpx

Op bezoek bij de Sint

Je kunt ook dit jaar weer een bezoek brengen aan de geheime werkkamer van de Sint in Dordrecht! Tijdens dit magische bezoek zullen jong en oud genieten van een interactieve show.

Kom samen met jouw broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje langs in de geheime werkkamer van de Sint. Geniet van de Pietenshow, zing en dans met Liedjes Piet en vertel spannende verhalen aan Praatjes Piet! Geniet ondertussen van strooigoed en Sint en Pieten laten je natuurlijk niet weg gaan zonder cadeautje.

Tijdslot reserveren

Kom langs in de geheime werkkamer van Sint en Pieten en reserveer van tevoren jouw tijdslot! Je betaalt per tijdslot en niet per kind. Dit jaar hebben we de keuze uit drie verschillen tijdsloten:

Duo Tijdslot
15 minuten, maximaal 2 kinderen. De kosten voor een Duo tijdslot bedragen €50,-

Familie tijdslot
30 minuten, maximaal 5 kinderen. De kosten voor een Familie tijdslot bedragen €100,-

Logo_2021

Deelnemende kinderen worden, door middel van een formulier na de bestelling, opgegeven voor het Grote Boek. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op het bezoek.
Onze aandacht gaat dan ook volledig naar de kinderen die bij ons bekend zijn. In de achterbak van de auto kunnen jullie, indien gewenst, per kind een cadeau neerleggen, wij zullen deze er dan uithalen en aan het kind overhandigen en vertellen dat we thuis meer cadeautjes hebben neergelegd. Zo kunnen jullie thuis verder pakjesavond (of middag) vieren. De kinderen krijgen van ons ook een “lekker” cadeautje in de vorm van strooigoed.

VIP

Nieuw dit jaar zijn de exclusieve VIP slots. Op deze tijdstippen bewonder je niet alleen de reguliere show, maar feest je ook mee tijdens een echte Pietendisco! We maken een volledige video van het bezoek aan Sint & de Pieten en versturen wij na het bezoek aan jullie door.
Tevens zijn er voor de ouders en kinderen heerlijke versnaperingen inbegrepen.

Wees snel want VOL=VOL!

Wat vinden zij van DJ Piet En Show

Herma Sleiffer

06-12-2021

Het was weer geweldig. Ze vonden het leuk en ook spannend om te horen wat Sinterklaas zou zeggen over de Pieten diploma. Het was gezellig met dansen en muziek en ook nog een mooie pieten diploma voor de kids zelf. Het was weer super geregeld
8.0 / 10

Anneke

06-12-2021

Helemaal te gek!
10 / 10

Irene

05-12-2021

Samen met onze 2 kinderen zijn we op bezoek geweest in de geheime werkkamer van de Sint. Wat was het ontzettend leuk en goed gedaan! Het was een topmiddag!
10 / 10

IT Creation - Joyce van der Linden

29-11-2021

Geweldig, goed aanpassingsvermogen vanwege het omzetten naar een drive through!
9.0 / 10