Contact met ons?

Referenties

Lees hier de referenties van bedrijven, stichtingen en verenigingen die u voor gingen.
Heb je ervaringen met ons, maar nog geen recensie geschreven? Klik dan hier.

Middin_Idee7
Middin & Stichting Idee7
Bedrijvenshow

Cijfer: 9,9

Sinds 4 jaar verzorgen wij in samenwerking met stichting Middin een Sinterklaasfeest voor gehandicapten in de leeftijdscategorie 18 tot 80.

DJ Piet en En Show voelen hun doelgroep goed aan en weten ze ook mee te laten doen. Jullie zorgen ervoor dat alle bezoekers met een glimlach naar huis gaan. Mede door de professionaliteit en hoge mate van improvisatievermogen, zijn dit onvergetelijke momenten geworden.

Idee7.nl gaat op voor editie 5!

Monkey Town Spijkenisse
Pietendisco en bedrijvenshow

Cijfer: 9

Nu 4 jaar op rij geboekt en ze hebben bij ons een heerlijke show neergezet voor jong en oud! Professionele Pieten en Sinterklaas, tot in de puntjes verzorgd. De kinderen zijn steeds weer enthousiast!

Beatrixschool Dordrecht
DJ Piet op school

Cijfer: 10!

DJ piet en show hebben bij ons op school een half uurtje een pietendisco verzorgd voor de bovenbouw van onze basisschool. Dat was in 1 woord geweldig!
De kinderen hebben er van genoten. Zo hebben zij ook iets extra’s gehad op 5 december en is het niet alleen een feest voor de jongere kinderen geweest.

Speeltuinvereniging Oostendam
Bedrijvenshow

Cijfer: 9

Wij van Speeltuinvereniging Oostendam (een wijk in Ridderkerk) hebben een leuk Sint Nicolaas feest gehad op 26 november, mede door de medewerking van DJ Piet en Show.

In 2013 waren wij al getipt voor de DJ Piet En Show door familie Duijzer, de eigenaren van Intertoys aan het Statenplein in Dordrecht. Remy Dik en Stefan van Geel hebben onze locatie bezocht waar het feest gegeven moest worden. Er was vrij veel en fijn contact in de weken voorafgaand aan de show.

Het is een groot feest geweest met zo’n 80 kinderen en nog vele ouders, Opa’s en Oma’s. De Korenbloem was bomvol en barstte bijna uit zijn voegen.

Wij van de vereniging kunnen terugkijken naar een geslaagd feest.
Onze dank gaat uit naar onze eigen organisatie en die van DJ Piet en Show.

Trelleborg
Bedrijvenshow

Cijfer: 9

Als ik een cijfer zou moeten geven zou ik een 9 geven! De reacties die ik ontvangen heb waren zo leuk en enthousiast.

Wat ik heel belangrijk vond en jullie ook echt gelukt is, is de interactie met de kinderen en samen met hun en de pieten ze laten swingen en lachen zoals het hoort bij een Sinterklaasfeest. Kortom een geslaagd Sinterklaasfeest!

Riwal
Bedrijvenshow

Cijfer: 8

DJ Piet en show heeft voor het vierde jaar op rij voor een super Sinterklaas feest gezorgd! Gezellige Pieten en een grappige Sint: de kinderen hebben weer genoten. Het decor is sfeervol en de materialen zijn professioneel.

Rebel Group
Bedrijvenshow

Cijfer: 8

Goede en professionele show, zeer leuke Sinterklaas en we zouden de show zeker aanbevelen bij andere bedrijven.

Ervaren, professioneel en enthousiast!