Contact met ons?

De theatershow; Sinterklaas en de jarige stad!

Dat is de titel van de Sinterklaasshow die op zondag 28 november 2021 op de planken staat van Schouwburg Kunstmin. De show is verplaatst wegens het corona virus.

Sinterklaas en zijn Pieten met een spannend avontuur in een prachtig theater doet menigeen terugdenken aan Sinfé. Kent u het nog uit de basisschool jaren? Alle leerlingen werden destijds met bussen naar het theater gebracht. Daar werd in een prachtige ambiance een show opgevoerd die diepe indruk achter liet. En het mooiste was dat alle kinderen na afloop nog een cadeautje mee kregen. Vaak was dit een beker, bord, bestek of placemat altijd voorzien van het Sinfé logo met het bekende sinterklaasje.

In het kader van 800 jaar stad gaan we weer terug naar die tijd. En hoe mooi is het dat er ook 600 gratis kaarten beschikbaar worden gesteld (zolang de voorraad strekt).

Logo_theatershow

Stichting Intocht Sinterklaas brengt i.s.m. DJ Piet en Show (DJPS) en CHentertainment dat mooie moment weer terug naar het theater, en natuurlijk zorgen we ook voor die belangrijke afsluiter: het cadeautje!

Maar dat is niet alles, want de show wordt fantastisch met een grote band, danseressen, licht en geluid, mooie decors maar ook tal van activiteiten voor en na de show in de foyer. Denk daarbij aan op de foto met de Pieten, dansen met DJ Piet op een echte verlichte dansvloer, knutselen en spelletjes. Het zal de kinderen aan niets ontbreken. Ze zullen meegenomen worden in een spannend verhaal en losgaan op de klanken van de Pietenband. De show heeft ook een hoog musicalgehalte, en ja zelfs Sinterklaas zal zingend op het podium staan.

De kaartverkoop start begin april! Houd onze website in de gaten.

theatershow_promo

Poster 2017

Theaterposter_2017

Poster 2016

Theatershow Paniek in de keuken

Poster 2015

Theatershow De Geheime Code

Poster 2014

Theatershow Hocus Pocus

Ervaren, professioneel en enthousiast!