fbpx

Muziekshow DJ Piet En Show

Wij zijn zeer verheugd om jullie te kunnen meedelen dat er toch een muziekshow komt dit jaar! De shows zullen plaatsvinden in Bibelot in Dordrecht.

Het Sinterklaasfeest moet georganiseerd worden, maar Regelpiet heeft een waslijst, of zeg maar gerust behangrol, aan regels opgesteld. De Pieten snappen het niet goed en vinden de regels maar stom! DJ Piet draait de leukste Sint-hits en vol goede moed doen de Pieten toch wat Regelpiet heeft opgeschreven; de vloer vegen, cadeautjes inpakken, liedjes en danspasjes oefenen, precies 55 pepernoten in iedere zak doen en ga zo maar door. Zo hebben ze meer dan 235 regels! Helpen jullie de Pieten om al deze regels af te vinken voor het Sinterklaasfeest? Zing en dans mee met de Pieten en misschien verdien jij wel een echt diploma…

DJ Piet En Show

Tickets reserveren

DJ Piet En Show. Een swingende muziekshow voor jong en oud!

Voorverkoop Kids € 16,00
Voorverkoop € 14,00

Zondag 28 november 2021

Locatie: Main Stage
Deuren open: 14:00 uur
Aanvang Show: 14:30 uur

Coronatoegangsbewijs vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs vanaf 13 jaar en ouder. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.