Contact met ons?

Wie zijn wij?

Leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen.

Ben je ook zo benieuwd wat de lievelingskleur is van DJ Piet en wat de hobby’s zijn van Sinterklaas? Lees dan snel verder en kom erachter waar de Sint en jouw favoriete Pieten blij van worden.

DJ Piet

Vindt muziek en feestjes tof!
Mijn naam is DJ Piet. Het allercoolste vind ik muziek draaien en feestjes geven. Ik ben dol op de kleur groen. Samen met Liedjes Piet luister ik graag naar de nieuwste muziek.

Liedjes Piet

Vrolijk zingen en dansen!
Mijn naam is Liedjes Piet. Ik zing en dans heel de dag. Ik schrijf zelf ook liedjes en die laat ik dan horen aan Praatjes Piet. Ik eet graag fruit en mijn lievelingskleur is lila.

Surprise Piet

Dol op verrassingen!
Mijn naam is Surprise Piet. Ik pak alle cadeautjes in en ben altijd op zoek naar nieuwe verrassingen. Badminton en goochelen zijn mijn hobby's. Ik lust graag drop!

Praatjes Piet

Stopt nooit met praten!
Mijn naam is Praatjes Piet. Soms praat ik een beetje teveel en dan zijn mijn Pieten vriendjes een beetje boos. Ik eet graag spekjes en ik help Koks Piet soms met koken.

Sinterklaas

De allergrootste kindervriend!
Mijn naam is Sinterklaas. Mijn hobby's zijn genieten van de zon in Spanje en cadeautjes geven aan lieve kinderen. Ik ben dol op speculaaspoppen en ik eet graag paella.

Sport Piet

Sporten en bewegen is gezond!
Mijn naam is Sport Piet. Mijn hobby's zijn zwemmen en trainen in de sportschool. Ik geef de andere Pieten sportles en zorg dat ze fit blijven.

Ballonnen Piet

Maakt de mooiste ballonfiguren!
Mijn naam is Ballonnen Piet. Het allermooiste vind ik ballonnen figuurtjes maken voor kinderen in heel veel verschillende kleuren. Ik ben dol op roze en ik eet graag aardbeitjes met suiker.

Hoofd Piet

Rechterhand van Sinterklaas!
Mijn naam is Hoofd Piet. Ik ben de assistent van Sinterklaas. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt in het Pietenhuis. Ik eet graag marsepein en ik vind het fijn om te lezen.  

Knuffel Piet

Heel erg lief!
Mijn naam is Knuffel Piet. Mijn hobby's zijn knuffelen met beer en spelletjes spelen. Het liefst ben ik buiten met mijn vriendjes in de speeltuin. Mijn lievelingseten is spaghetti met verse tomatensaus.

Vicky Volgspot

Alles lekker schoon en fris!
Mijn naam is Vicky Volgspot. Ik werk net als mijn collega Geert in het theater. Ik zorg dat alles netjes opgeruimd, schoon en fris is. In mijn vrije tijd maak ik puzzels van 1000 stukjes.

Koks Piet

Heerlijk met een toefje slagroom!
Mijn naam is Koks Piet. Ik kook graag allerlei lekkere dingen voor mijn Pieten vriendjes en de Sint. Warme chocolademelk met een toefje slagroom is mijn favoriet. Heerlijk!

Geert Gordijn

Welkom in het theater!
Mijn naam is Geert Gordijn. Ik werk in het theater, daar ontvang ik de gasten en breng ze naar hun stoel in de zaal. Ik vind het leuk om grapjes te maken.

Ervaren, professioneel en enthousiast!